ИСТИНСКИТЕ НИЕ
ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ СЕБЕ СИ,
НИЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ КРИЕМ
ДА НЕ ПОКАЖЕМ ДРУГАТА СТРАНА,
ИЛЮЗИИТЕ ЗА НАС ДА НЕ РАЗБИЕМ...
ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ГРЕШНАТА ОТ НАС
И СВЯТАТА БЕЗПОМОЩНО ДА ПЛАЧЕ,
ДА НЕ СТАНЕМ НЯКАК ПО-ЩАСТЛИВИ
И ДА СЕ РАДВАМЕ, САМИ ЧЕ КРАЧИМ...
ПОСТОЯННО БЯГАМЕ ОТ ЕГОИСТА В НАС
БЯГАМЕ ОТ СМЕЛИТЕ МЕЧТИ,
СТРАХ НИ Е ДА НЕ ОБЪРНЕМ ГРЪБ.
ДА СИ ТРЪГВАМЕ И ДА ЗАТВАРЯМЕ ВРАТИ
ТАКА СЕ ЛУТАМЕ ДО КРАЯ,
НО НАДДЕЛЯВА ВИНАГИ ЕДНА ОТ ТЯХ,
КОЯТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ БОРИ
СЪС СТРАСТ, ЛЮБОВ И ГРЯХ...
© Соня Чакърова Все права защищены