Dec 31, 2007, 3:38 PM

Истинските ние 

  Poetry » Phylosophy
802 0 2

 

                                                ИСТИНСКИТЕ НИЕ

 

ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ СЕБЕ СИ,

НИЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ КРИЕМ

ДА НЕ ПОКАЖЕМ ДРУГАТА СТРАНА,

ИЛЮЗИИТЕ ЗА НАС ДА НЕ РАЗБИЕМ...

 

ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ГРЕШНАТА ОТ НАС

И СВЯТАТА БЕЗПОМОЩНО ДА ПЛАЧЕ,

ДА НЕ СТАНЕМ НЯКАК ПО-ЩАСТЛИВИ

И ДА СЕ РАДВАМЕ, САМИ ЧЕ  КРАЧИМ...

 

ПОСТОЯННО БЯГАМЕ ОТ ЕГОИСТА В НАС

БЯГАМЕ ОТ СМЕЛИТЕ МЕЧТИ,

СТРАХ НИ Е ДА НЕ ОБЪРНЕМ ГРЪБ.

ДА СИ ТРЪГВАМЕ И ДА ЗАТВАРЯМЕ ВРАТИ

 

ТАКА СЕ ЛУТАМЕ ДО КРАЯ,

НО НАДДЕЛЯВА ВИНАГИ ЕДНА ОТ ТЯХ,

КОЯТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ БОРИ

СЪС СТРАСТ, ЛЮБОВ И ГРЯХ...

© Соня Чакърова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ....
  • Интересни мисли поражда стихът ти...Бъди себе си!Щастлива Нова година!
Random works
: ??:??