4 июл. 2009 г., 00:01

История като нашата... 

  Поэзия » Другая
545 0 0

Погледни към безкрайното небе,

що простира се над нас.

На него свети луната,

красива, но самотна...

 

Загубила е тя любимия си,

точно като мен...

И всяка нощ, когато се показва

на небето, аз усещам нейната тъга...

 

Усещам, че тя го чака,

също както аз чакам теб...

Усещам любовта й, но

се питам дали той я усеща...?

 

Тяхната история ми напомня

на нашата... не мислиш ли...?

Но защо любовта не усещаш ти...?

Наистина боли...

 

 

 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??