21 окт. 2021 г., 19:01

Избори 

  Поэзия » Гражданская
695 0 0

Политиците за нас се сещат,

когато трябва да ги изберат,

обещават ти тук рай горещо,

но четири години те дерат.

 

Да те тъпчат не ти ли омръзна

и с лъжи да те заслепяват!?

Да пуснеш бюлетина бързаш,

но после пак ще те забравят!

 

На себе си трябва да разчиташ,

само тогава ти ще си добре,

спри да ги богопочиташ,

тогава болката ти ще спре!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??