Oct 21, 2021, 7:01 PM

Избори 

  Poetry » Civilian
684 0 0

Политиците за нас се сещат,

когато трябва да ги изберат,

обещават ти тук рай горещо,

но четири години те дерат.

 

Да те тъпчат не ти ли омръзна

и с лъжи да те заслепяват!?

Да пуснеш бюлетина бързаш,

но после пак ще те забравят!

 

На себе си трябва да разчиташ,

само тогава ти ще си добре,

спри да ги богопочиташ,

тогава болката ти ще спре!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??