31 дек. 2004 г., 09:28

Избухване 

  Поэзия
966 0 0
Когато те погледна
дълбоко до сърцето...
И отпия от чашата с кафе...
И оближа сладките от захар устни...
И разголя леко рамене...
И когато те погледна пак,
ще откриеш, че изчезнали са
всички гласове,
че сме се превърнали със теб 
във бомба и горящ фитил.
И ще избухнем!

20.10.2003

© Катя Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??