4 сент. 2006 г., 11:41

Изчерпан 

  Поэзия
507 0 5
Изчерпан съм! Съчувствие не прося!
А и да прося, ползата каква е...!
Решение на трудните въпроси,
които от години ме терзаят,
не би могъл да ми предложи никой.
Пък и не бих от никого приел!
В тях твърде много лична болка вика,
премного страст и пропиляни цели.
И сигурно така ще продължавам,
безсилен да надмогна рутината,
наивно натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??