Sep 4, 2006, 11:41 AM

Изчерпан 

  Poetry
492 0 5
Изчерпан съм! Съчувствие не прося!
А и да прося, ползата каква е...!
Решение на трудните въпроси,
които от години ме терзаят,
не би могъл да ми предложи никой.
Пък и не бих от никого приел!
В тях твърде много лична болка вика,
премного страст и пропиляни цели.
И сигурно така ще продължавам,
безсилен да надмогна рутината,
наивно натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??