4.09.2006 г., 11:41 ч.

Изчерпан 

  Поезия
508 0 5
Изчерпан съм! Съчувствие не прося!
А и да прося, ползата каква е...!
Решение на трудните въпроси,
които от години ме терзаят,
не би могъл да ми предложи никой.
Пък и не бих от никого приел!
В тях твърде много лична болка вика,
премного страст и пропиляни цели.
И сигурно така ще продължавам,
безсилен да надмогна рутината,
наивно натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??