29 февр. 2016 г., 18:05

Изгарящи мечти 

  Поэзия » Эротическая
631 1 2

Тази нощ за мен е бурно-сладострастна,
луната скри се от гледката дори...,
а твоите устни мен целуват страстно,
ненаситен пламък в телата ни гори.

 

Тази хладна нощ, всъщност е пламтяща,
в очите мои греят две звезди,
пълзящите ръце даряват ми наслада,
кожата изгаря и сладостно трепти.

 

Тази тъмна нощ, всъщност е блестяща.
Греховните искри палят пак мечти...
И нека да е дълга, любовна и екстазна,
нека тъй да срещнем първите лъчи.

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??