Feb 29, 2016, 6:05 PM

Изгарящи мечти 

  Poetry » Erotic
633 1 2

Тази нощ за мен е бурно-сладострастна,
луната скри се от гледката дори...,
а твоите устни мен целуват страстно,
ненаситен пламък в телата ни гори.

 

Тази хладна нощ, всъщност е пламтяща,
в очите мои греят две звезди,
пълзящите ръце даряват ми наслада,
кожата изгаря и сладостно трепти.

 

Тази тъмна нощ, всъщност е блестяща.
Греховните искри палят пак мечти...
И нека да е дълга, любовна и екстазна,
нека тъй да срещнем първите лъчи.

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??