13 июл. 2014 г., 20:04  

Изгубен... 

  Поэзия » Любовная
1390 0 43

 

 

 

                                                            

                                                               пълно е
                                                               пространството с гласове...
                                                               дори и тишината
                                                               нощем гъмжи...
                                                               но в многото празни шепоти изгубен
                                                               до мен не достига
                                                               гласът ти

                                                               докосват се
                                                               мислите плахо до истини
                                                               нежно болящи...
                                                               а луната безмълвна
                                                               пътека към съня постила... онзи сън

                                                               дъждовен
                                                               в който те има...





                                                                  музика - Priscilla Ahn - Lost

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??