пълно е
пространството с гласове...
дори и тишината
нощем гъмжи...
но в многото празни шепоти изгубен
до мен не достига
гласът ти
докосват се
мислите плахо до истини
нежно болящи...
а луната безмълвна
пътека към съня постила... онзи сън
дъждовен
в който те има...
музика - Priscilla Ahn - Lost
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
благодаря ви, приятели.. от сърце
и душа..