Някои истини приемаме лесно,
други - не чак толкова добре.
Лъжем за щастие, не играем честно,
губим способността да казваме НЕ.
Раздаваме чувства, говорим напразно,
събирайки обич парче по парче.
Лъжем с усмивка, смеем се своеобразно,
събирайки обич парче от парче.
© Джулз Все права защищены