Feb 3, 2012, 11:53 PM

Изгубен смисъл 

  Poetry
397 0 0

Някои истини приемаме лесно,

други - не чак толкова добре.

Лъжем за щастие, не играем честно,

губим способността да казваме НЕ.

 

Раздаваме чувства, говорим напразно,

събирайки обич парче по парче.

Лъжем с усмивка, смеем се своеобразно,

събирайки обич парче от парче.

© Джулз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??