12 июн. 2008 г., 16:00

Изгубена 

  Поэзия » Любовная
908 0 2
Изгубена

Денят започва.
Нощта свършва.
А аз къде съм?
Мъча се да забравя всичко -
чувства и липса.
Но не се получава.
Опитвам се да мисля за утре,
но живея с миналото...
Все същата надежда,
защо ли?
Не виждам изхода...
Хванат в капана на времето.
Няма пак да се замислиш,
но защо ли не мога да продължа?

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??