12.06.2008 г., 16:00 ч.

Изгубена 

  Поезия » Любовна
898 0 2
Изгубена

Денят започва.
Нощта свършва.
А аз къде съм?
Мъча се да забравя всичко -
чувства и липса.
Но не се получава.
Опитвам се да мисля за утре,
но живея с миналото...
Все същата надежда,
защо ли?
Не виждам изхода...
Хванат в капана на времето.
Няма пак да се замислиш,
но защо ли не мога да продължа?

© Ивелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??