Jun 12, 2008, 4:00 PM

Изгубена 

  Poetry » Love
907 0 2
Изгубена

Денят започва.
Нощта свършва.
А аз къде съм?
Мъча се да забравя всичко -
чувства и липса.
Но не се получава.
Опитвам се да мисля за утре,
но живея с миналото...
Все същата надежда,
защо ли?
Не виждам изхода...
Хванат в капана на времето.
Няма пак да се замислиш,
но защо ли не мога да продължа?

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??