18 авг. 2010 г., 19:25

Изгубена 

  Поэзия » Другая
537 0 0

Отново, за кой ли път, 

сърцето ми разбито е на две...

За кой ли път ще страдам аз

заради чужди грехове...

Малко ли сълзи пролях,

за да стигна нежни брегове...

Някъде далече аз видях

лазурното небе....

Но всичко бързо отминава

и никой не може времето да спре.

То бавно ни изгаря

в свойте ледове.

Думите не значат нищо -

всичко е мрак и самота.

Някъде далеч във мене

угасва мъничка звезда.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??