29 июл. 2008 г., 13:52

Изгубена половина 

  Поэзия
705 0 0

Сърцето - потънало в мрак,

душата - изгаря.

Замислена, пак

за отминалите дни мечтая.

 

За приятелите предишни,

за общия ни смях,

за сълзите излишни,

които проливах пред тях.

 

Усмивките искрени

потънаха в пръстта.

Сълзите потискани

излязоха на повърхността.

 

Сбогувахме се неочаквано

с обичта помежду ни.

Приятелство оплаквано

помрачи деня ми.

 

Разбито сърце

на две половини.

Твоите и моите ръце -

отдавна разделени...

© Девс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??