4 июн. 2007 г., 11:53

Изгубих те в шоколада 

  Поэзия
788 0 3
 

Престани да ме гледаш от лицата на другите хора.

За теб ме няма в тази и във всички други вселени.

Погледите ни изпариха достатъчно черни дупки.

Остана само една и тя е облечена в моите дрехи.


Никога няма да съумееш да ме издишаш напълно.

Ще ме вдишваш по-често дори от твоята цигара.

Но аз съм по-изстудена и от  утрешната ти бира.

И съм единствената ти истинска татуировка.


Продължавай да търсиш онова заветно ченгелче,

делящо името ти от шоколада в лилава опаковка.

Аз отивам да се изгубя станиолено  някъде другаде

и да раздам парченцата от теб на диабетици.

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??