7 мая 2009 г., 12:59

Изход 

  Поэзия » Философская
667 0 5

Глух тътен.
Сивота далечна, препречена от мрежа мараня.
Не е горещо, но е топла, тежка, първична пустота.

Посред боклука,
мяркат се прозорци, почернели дупки самота.
Не е типично, и май боли туптяща, изживяна свобода.

Посмей да станеш!
Ще те затиснат нови, че и стари сто неща.
Не е трагично, но е жалко, че изход няма засега.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??