19 янв. 2012 г., 14:35

Изкопирано 

  Поэзия » Любовная
993 0 3

Разливам се пред тебе
като път.

Като стара книга с приказки
разлиствам лист по лист
душата си.
Очите ти остават пак
премрежени
от сън
и болка,
и копнеж.
И не разчиташ руните
на мойта приказка.
А тя те чака. Както аз.
И кървя.
От копнеж,
от болка
и от сън.
А очите ти премрежени
накапаха сълзи
по душата ми разлистена
като стара книга с приказки...

Като път
разливам се пред тебе.


© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??