22 нояб. 2008 г., 09:39

Изкушение 

  Поэзия » Любовная
569 0 2

Изкушение

 

Притеснява ли те?

Някой се е влюбил в теб,

личи му, поглед, жест.

 

Притеснява ли те?

Приближил се е до теб,

“Красива си”- прошепва.

 

Притеснява ли те?

Крещят досадни ухажори,

а неговия шепот надделява.

 

Презрение за него,

така ще е далеч.

          Различен е - и повече не ще те изкушава.

 

© Романтик Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??