22.11.2008 г., 9:39 ч.

Изкушение 

  Поезия » Любовна
564 0 2

Изкушение

 

Притеснява ли те?

Някой се е влюбил в теб,

личи му, поглед, жест.

 

Притеснява ли те?

Приближил се е до теб,

“Красива си”- прошепва.

 

Притеснява ли те?

Крещят досадни ухажори,

а неговия шепот надделява.

 

Презрение за него,

така ще е далеч.

          Различен е - и повече не ще те изкушава.

 

© Романтик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??