Изкушение
Притеснява ли те?
Някой се е влюбил в теб,
личи му, поглед, жест.
Притеснява ли те?
Приближил се е до теб,
“Красива си”- прошепва.
Притеснява ли те?
Крещят досадни ухажори,
а неговия шепот надделява.
Презрение за него,
така ще е далеч.
Различен е - и повече не ще те изкушава.
© Романтик All rights reserved.