Златна колесница. Получих плесница!
И усмивка изгря в празната паница!
Онези дни. Oнези спомени. От усмивки - горя.
Новият Път. На Границата. Първият Път. Понякога.
Белият ден. Белият лист. И... сега?
Майчин шепот. Детски смях. И... любов.
Сняг навън. Сняг в моя сън. Готов?
© Петко Петков Все права защищены