23.11.2008 г., 1:48 ч.

Изкуството е моят ДОМ! 

  Поезия » Друга
495 0 3

                                       Златна колесница. Получих плесница!

                                       И усмивка изгря в празната паница!

 

                                      Онези дни. Oнези спомени. От усмивки - горя.

 

                                      Новият Път. На Границата. Първият Път. Понякога.

                                      Белият ден. Белият лист. И... сега?

 

                                      Майчин  шепот. Детски смях. И... любов.

                                      Сняг навън. Сняг в моя сън. Готов?

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Със сигурност не е в това дали сме готови. Пътят,границата,белият лист, снегът навън не питат дали си готов или не. Въпросът е в из(пре)живяването им!
  • Къде е въпросът?
  • Съмнявам се Но не там е въпросът...
Предложения
: ??:??