От теб се учех да докосвам
Тъй както никога преди
И с пръстите да омагьосвам
Да оставям парещи следи
От теб се учех да целувам
Да изпивам всеки трепет нов
И уснти с устните да сливам
Да стопля даже порива суров
От теб се учех да обичам
Да мога да дарявам топлина
И нищо в себе си да не отричам
Да бъде светла моята душа
От теб се учех, уча и сега,
Че всичко било е лъжа
© Десислава Николова Все права защищены