Oct 11, 2008, 2:31 PM

измама 

  Poetry » Erotic
718 0 2
 

От теб се учех да докосвам

Тъй както никога преди

И с пръстите да омагьосвам

Да оставям парещи следи

От теб се учех да целувам

Да изпивам  всеки трепет нов

И уснти с устните да сливам

Да стопля даже порива суров

От теб се учех да обичам

Да мога да дарявам топлина

И нищо в себе си да не отричам

Да бъде светла моята душа

От теб се учех, уча и сега,

Че всичко било е лъжа

 

© Десислава Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е да, но се случва постоянно! Поздрави!
  • Много е хубаво...макар и с тъжен финал! Желая ти да срещнеш истинската любов!
Random works
: ??:??