11 февр. 2009 г., 20:50

Измама и лъжа 

  Поэзия » Любовная
696 0 2
 

Измама и лъжа

 

Със измама и лъжа

ти сърцето ми плени,

но щастливи на света

не за дълго бяхме ний.

 

Подарих ти без да ща

моето сърце дори.

Как сега аз да простя -

щом ти всичко провали.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??