Feb 11, 2009, 8:50 PM

Измама и лъжа 

  Poetry » Love
702 0 2
 

Измама и лъжа

 

Със измама и лъжа

ти сърцето ми плени,

но щастливи на света

не за дълго бяхме ний.

 

Подарих ти без да ща

моето сърце дори.

Как сега аз да простя -

щом ти всичко провали.

© Теди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??