3 апр. 2011 г., 22:24

Измисли ме... 

  Поэзия » Любовная
984 0 7

Измисли ме, когато тъжиш
и частица от теб ме потърси...
В хоризонта, когато се взреш -
нарисувай ме там със дъха си.

Измисли ме в най-цветния сън.
В свойте мъжки копнежи извай ме.
Събери в нежноликия ден
всички щрихи, с които се раждам.

Измисли ме, каквато съм аз -
плаха странница, спряла на прага.
Със душа на дете и сърна...
Пропусни ме в съня ти да вляза...

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??