9 нояб. 2019 г., 10:11

Измислици 

  Поэзия » Другая
176 0 0

Часът часѝ денят,

часът часѝ нощта.

 

Денят денѝ нощта,

нощта нощтѝ денят.

 

Мигът мигува вечността,

а вечността мигът векува.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??