9.11.2019 г., 10:11 ч.

Измислици 

  Поезия » Друга
182 0 0

Часът часѝ денят,

часът часѝ нощта.

 

Денят денѝ нощта,

нощта нощтѝ денят.

 

Мигът мигува вечността,

а вечността мигът векува.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??