16 мая 2019 г., 13:49

Изненада 

  Поэзия » Другая
491 3 3

В тази красива вечер
ще бъда красива,
от нейде ще зачурулика,
и ще запее цигулка.

Ще се усмихне момък,
ще го покрия с топъл дъжд,
че когато прииде
да съм красива, като лъч.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??