16.05.2019 г., 13:49 ч.

Изненада 

  Поезия » Друга
489 3 3

В тази красива вечер
ще бъда красива,
от нейде ще зачурулика,
и ще запее цигулка.

Ще се усмихне момък,
ще го покрия с топъл дъжд,
че когато прииде
да съм красива, като лъч.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??