12 февр. 2009 г., 05:20

* * * Изневиделица... 

  Поэзия » Любовная
927 0 17

 

                     * * *

 

Изневиделица във мислите ми идваш.

Навярно го допускам аз.

Тъй тихо се промъкваш и обсебваш -

единствен си с такава власт.

Любуваш ли се тайно на властта си,

Единствен, който имаш я над мен...

Когато ме стопиш във лудостта си,

тогава ще усетиш, че си в плен...

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??