6 мая 2010 г., 08:55

Изневяра 

  Поэзия » Любовная
646 0 2

 

Ще се направя, че ти прощавам.

Как да привикна, че те няма.

Време ли беше да ме напуснеш?

Сега с горчилка те нося във сърце.

 

В друго време ще се промениш.

И няма да помня аз,

че ми изневери.

 

В друго време ще се преродиш.

И знам, ще си с мене,

моя вярна в безкрая.

 

Сега по маси си ти красива.

Танцуваш, пееш, сякаш си Дива.

Виното тече, китара свири.

Във друго време ще те подиря.

 

© Румен Марков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Казват, че прошката е
    най-голямото наказание, само
    силните умеят да прощават и
    отново напред да продължават!
    Поздрави и за тъжния лирически,
    и за прекрасния поет!

  • !!!Изневярата, силно!!!
Предложения
: ??:??