Счупете всички чаши от земята,
преди това изпийте ги до дъно.
В неспирен танц развихряйте телата,
в душите нека заиграят струни.
Във вихъра на танца се разлейте –
да няма свян, а непокорни страсти.
Не спирайте да пеете, да, пейте –
на ритъма бъдете свръхподвластни.
И нека всеки допир е прегръдка
и всеки поглед – пареща стрела.
Изпийте тази нощ на жадни глътки
в която царстват сласт и красота!
© Данаил Таков Все права защищены