Feb 10, 2021, 8:15 AM

Изпийте тази нощ! 

  Poetry
574 1 3

Счупете всички чаши от земята,

преди това изпийте ги до дъно.

В неспирен танц развихряйте телата,

в душите нека заиграят струни.

 

Във вихъра на танца се разлейте –

да няма свян, а непокорни страсти.

Не спирайте да пеете, да, пейте –

на ритъма бъдете свръхподвластни.

 

И нека всеки допир е прегръдка

и всеки поглед – пареща стрела.

Изпийте тази нощ на жадни глътки

в която царстват сласт и красота!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??