Изписани стихове за любов,
като пропуснати гари от безпътие...
Може би просто апостроф.
Изпусната буква, или прекъсване.
Може би само така съм живяла
измила се цялата до глава от греха
в точка зенитна, когато съм дишала
изпълнила гърдите си със свобода.
В моите стихове с които изказах
своята същност, и болка, и страх.
С думите своята обич и нежност рисувах,
и безпределно, и до край пак обичах.
Никое обичане няма прекъсване.
Светът се върти отвътре навън.
Изпусната буква не значи сбогуване,
и утрото пак буди се с лиричния звън.
От думите иззидах своя дом
във който честичко пристъпвам,
когато искам да си спомня всъщност,
какво е да летя, и да обичам...
© Евгения Тодорова Все права защищены