21 нояб. 2009 г., 14:02

Изпитание 

  Поэзия
636 0 13

Изпитание

"... но ти явно не може
да ми простиш."
(от писмо)


Седемдесет и седем пъти по седем

и още толкова по толкова

ти прощавах, Любов,

но ти продължаваш

да ме предаваш -

плюеш  на Любовта, която пиеш
от извора на сърцето ми.
Дали отдаването ми
не го приемаш като слабост?
Какво?

Искаш да съм щастлива
винаги и във всичко?
Не ми пускай вятър!
За тебе мога да говоря малко,
но мога да говоря и много.
Ти си толкова еднаква
и толкова различна, Любов!
Ето, пак ти прощавам,
но се оттеглям.

Любов, ти знаеш ли какво е Любов?

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??