26 мая 2010 г., 16:35

Изповед 

  Поэзия » Другая
409 0 0

Бог дните ни следи

скрити за Него не са

скръб с радост сменява

нуждите на всеки снабдява

 

В замяна на това

желае твоето сърце

изцяло да Му принадлежи

за да го преобрази

 

В смирение бъди

за молитва приготви

влез в скришната стая

на Исус всичко кажи

© Доми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??