26 may 2010, 16:35

Изповед 

  Poesía » Otra
425 0 0

Бог дните ни следи

скрити за Него не са

скръб с радост сменява

нуждите на всеки снабдява

 

В замяна на това

желае твоето сърце

изцяло да Му принадлежи

за да го преобрази

 

В смирение бъди

за молитва приготви

влез в скришната стая

на Исус всичко кажи

© Доми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??