Бог дните ни следи
скрити за Него не са
скръб с радост сменява
нуждите на всеки снабдява
В замяна на това
желае твоето сърце
изцяло да Му принадлежи
за да го преобрази
В смирение бъди
за молитва приготви
влез в скришната стая
на Исус всичко кажи
© Доми Всички права запазени