Кой беше до теб
в най-болните мигове -
от живота ти?
Созополският вампир
или друг негов събрат?
Захвърлен като куче –
виеше окървавен
от предателства,
за които оставаше сляп!
Една душа ти каза:
„Ще се моля!“
Всеки божи ден и час.
Как да обясня,
че няма втори син.
„Минало е!“ –
лесно се изрича.
© Ава Все права защищены