22.05.2015 г., 7:38 ч.  

Изповед 

  Поезия » Бели стихове, Друга
452 0 0

Кой беше до теб

в най-болните мигове -

от живота ти?

Созополският вампир

или друг негов събрат?

 

Захвърлен като куче –

виеше окървавен

от предателства,

за които оставаше сляп!

 

Една душа ти каза:

„Ще се моля!“

Всеки божи ден и час.

Как да обясня,

че няма втори син.

 

„Минало е!“ –

лесно се изрича.

 

 

 

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??