От къде да започна, аз не знам.
Дали от края, или началото?
Безразличен бях към всички.
Тя запълваше деня ми с
брилянти, феерии, благодат.
Тогава обаче аз не ѝ го казах
и моля те, читателю,
тази грешка не прави!
Сега обичана от друг е тя.
Няма, не знам какво да ѝ кажа.
Бях глупак, не осъзнах, и сега
такъв ще си остана.
© Янко Станчев Все права защищены