12.04.2017 г., 23:01 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
355 0 0

От къде да започна, аз не знам. 

Дали от края, или началото? 

Безразличен бях към всички. 

Тя запълваше деня ми с 

брилянти, феерии, благодат. 

Тогава обаче аз не ѝ го казах 

и моля те, читателю, 

тази грешка не прави! 

Сега обичана от друг е тя. 

Няма, не знам какво да ѝ кажа. 

Бях глупак, не осъзнах, и сега 

       такъв ще си остана.

© Янко Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??